2011. november 30., szerda

Guitar Hero World Tour Gitár - új - Ps2 - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

GUITAR HERO WORLD TOUR GITÁR
Új, bontatlan, eredeti Guitar Hero wireless (vezeték nélküli) gitár Playstation 2-re. Játékot a csomag nem tartalmaz. OEM csomagolás.
Garanciális feltételeket a lejjebb a termékleírás alatt olvashatják.
Minden Guitar Hero játékkal kompatibilis.
A termék raktáron van , leütés után munkanapokon 24 órán belül postázom 2 napos időgaranciával.
Munkanapokon 17: 00 óráig befutó rendeléseket még aznap feladom ezért a szállítási adatoknál a pontos és megfelelő címet kérem kitölteni.
Budapesten személyesen minden szombaton 14: 30-kor a Westend környékén tudom átadni a terméket.
Személyesen Tatabányán bármikor - Szentgotthárdon hétfőtől csütörtökig tudom átadni a terméket.
A termék utánvételes postázási költsége 1700 forint.  Nem kell utalni! Fizetés csak átvételkor!
Együttesen több termék vásárlása esetén a poszaköltség nem változik.
Termékleírás: Teljesen új Guitar Hero World Tour gitár minden tertozékával OEM csomagolásban. A játék és díszcsomagoláson kívül ugyan az a gitár ami a World Tour és Guitar Hero 5 Ps2-es bundle -ben található.
Miért csak egy hónap a garancia: ";;; szinte majdnem minden esetben két féle általános hiba léphet fel. Kontakhiba esetén gyakorlatilag be sem tudjuk kapcsolni a gitárt vagy már az első percekben kialszik a gitár alsó részén világító piros led. A másik hiba lehetőség a wireless vevő egység amit a playstation 2 konzol kontroller bemenetébe illesztünk. Általában 10 óra játékidő után szokott ";;; elszállni";;; ha hibás egységgel van dolgunk. Természetesen minden ilyen esetben kicseréljük a hibás gitárt vagy vevő egységet. Viszont nem megfelelő használatból adódó károkra a garancia nem vonatkozik. Van már annyi tapasztalatunk hogy amennyiben már az első napokban nem lép fel semmilyen jellegű kontakthiba úgy a későbbiekben sem fog. Egy gitár élet tartama normális napi használat mellett is maximum egy 1. 5 év. Egyszerűen kikopik a pengető fel vagy le irányban. Profik és gitár ";;; gyilkosok";;; esetén ez hatványozottan csökken így nem áll módomban fél vagy egy év garanciát vállalni. Nincs kapacitásom igazságot tenni 4 vagy 6 hónap utáni használat után h kinek van igaza.  Egyszer egy vevőm barátai egy hét után tönkre tettek egy italozós este után egy Les Paul-t Xbox 360-ra és szerencsére voltak annyira korrektek h elismerték a nem rendeltetés szerű használatot de sajnos nem mindig van így. Azért megijedni nem kell mert minden eltöltött perc kárpótol és azért nem hímes tojás ez. Nekem egy évet bír ki mert inkább gyepálom mint vigyázzak rá ...: )  Sajnos tudja ezt a gyártó is ezért nem csinálnak elnyűlhetetlen gitárt. ";;;
Termékadatok: csomag tartalmazza: vezeték nélküli gitár, pánt, wireless vevő, 2db elem, gitár tartó pánt és leírás.
Posta: A termék készleten van. Leütés után 24 órán belül elsőbbségivel (2 napos időgarancia) postázni tudom. Értékbiztosított csomag postázási díja: 1700 forint.



Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 06:56
. Guitar Hero World Tour Gitár - új - Ps2 - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése