2011. november 29., kedd

Alien Tetralógia (9DVD) Díszdoboz - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Eredeti, megkímélt állapotú díszdobozos DVD magyar szinkronnal, magángyűjteményből. Mindegyik film felújított, dupla lemezes változat rengeteg extrával, a kilencedik lemezen további kisfilmek, interjúk, képek találhatók. A kiadványhoz egy 24 oldalas, magyar nyelvű booklet is tartozik.
A kiadvány különlegessége, hogy kizárólag a DVD-megjelenés kedvéért az első és negyedik rész rendezői újra áttekintették a fel nem használt felvételeket és elkészítették a filmek újra vágott, rendezői változatait, a harmadik rész esetében pedig a rendező korábbi vázlatai alapján vágták újra a filmet, amely így mintegy fél órával lett hosszabb! A második rész már korábban is létezett rendezői változatban, viszont az eredetileg moziban vetített verzióhoz eddig nem juthattak hozzá DVD-n a rajongók! Ebben a kiadásban mind a négy film eredeti és újra vágott változata megtalálható! Az eredeti változatok ráadásul magyar szinkronnal is megtekinthetők!
A minden egyes részhez gondosan összeválogatott extra lemezeken túl egy kilencedik extra-lemezt is tartalmaz a gigantikus kiadvány, amelyre a gyűjtők körében vagyonokért gazdát cserélő korábbi lézerlemez-kiadások teljes extra-tartalmát is rápréselték az alkotók!
Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alien Tetralógia minden idők egyik legteljesebb és legátfogóbb DVD-kiadványa, amelynek minden komoly gyűjteményben ott a helye!



Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 08:40
. Alien Tetralógia (9DVD) Díszdoboz - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése