2011. május 26., csütörtök

Kertész Ákos: Égszakadás, földindulás - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Égszakadás, földindulásA könyv listaára: 2640 Ft. Leírás:
Kertész Ákos újabb publicisztikai kötete a Prófétát a lelátókra! (200224174) című könyvének folytatása. Az 1998 és 2009 közt született miniatúrákban - tárcákban - a neves forgatókönyvíró, dramaturg, író művészeti és társadalmi életünk, a mindennapi magyar valóság mérlegét vonja meg. Könnyed és személyes hangvételű írásaira leginkább a józanság és az a fajta megfontoltság jellemző, amely mindig a dolgok lényegébe hatol. Kertész Ákos saját szakmáján belül is az átlagolvasó szempontjaira ügyel, az érdekli, mitől jó, mitől nézhető, mitől élő, főként pedig: mitől emberi egy film mitől borzongató, elgondolkodtató és szép egy irodalmi mű. Néha meg-megcsipkedi a posztmodern esztéták üres fecsegéseit is (a művészet kommunikáció, a kommunikáció mindig üzenetet közvetít, így az én esztétikámban az üzenet maga is esztétikai kategória), mert Kertész Ákos számára mindig az ember a fontos. Miért arat óriási sikert Belmondo Szibériában? Mert egy szabad, önálló és öncélú emberideált képvisel. Ennek az emberideálnak a szemével nézi ő is a világot: legyen szó az ember és a kutya viszonyáról, vagy az utcán jelszavakat skandáló neonácikról. A szerző számára visszatérő téma zsidósága, amely egyszerre jelent egy több ezer éves írásbeliséghez való tartozást, ugyanakkor kirekesztettséget is, de valamiféle egyéni nézőpontot is, ahonnan viszont magyarsága, a magyar nyelvhez és kultúrához való viszonya nyer újabb jelentést. A zsidó tapasztalat szempontjából tűnnek az Amerika ellen tüntető nyugati békeaktivisták becsapottnak vagy álszentnek, de innen érthetők a magyar társadalom rossz reflexei is. Amerika-ellenesség és rejtett európai bűntudat, civilizációkritika és a föld népességét eltartani egyedül képes tudomány, magyar depresszió és önismerethiány, a rasszizmus valós veszélye és a betegesen túlhajtott feminizmus, humanizmus és állatszeretet - e fogalmak így párban és együtt is szorosan összetartozó részei egy világnak, amely a kötet egészét lapozva tárul fel az olvasó előtt. A finom iróniával, szellemes humorral íródott tárcák tartalmas kikapcsolódást nyújtanak a közéleti, de nem aktuálpolitikai érdeklődésű olvasóknak. ISBN: 978-963-88462-3-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 110 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 13:23
. Kertész Ákos: Égszakadás, földindulás - Jelenlegi ára: 2 110 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése