2011. május 28., szombat

_ - AZ ÉN HAZÁM - HARMADIK ÉVEZRED SOROZAT - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
192911
_
AZ ÉN HAZÁM - HARMADIK ÉVEZRED SOROZAT
Elárvult szabadság címmel 2008 tavaszán jelent meg hatvan szellemi kiválóság válasza arra a kérdésre, hogy mi valósult meg a rendszerváltás előtti magyar reményekből és lehetőségekből. A sorozat második kötete, Kiáltás címmel, Üzenet az utódoknak alcímmel, félszáz nemzeti elkötelezettségű értelmiségi érzelmeit, nézeteit foglalta magába nemzetről, hazáról, nemzeti jelképeinkről. A most megjelent, Az én hazám című könyv közvetlenül kapcsolódik a Kiáltáshoz: Kárpát-medencei magyar fiatalok ugyancsak nemzetről, hazáról, nemzeti jelképeinkről írott munkáit - illetve a kötetet gazdagító grafikáit - tartalmazza.
A szerzők között természetesen számos kecskeméti diák is található. A Piarista és a Református Gimnáziumból is sokan, de a legtöbben a Katona József Gimnáziumból lettek alkotói a könyvnek. A napokban az utóbbi intézménybe látogatott el Mészáros László, a könyv egyik szerkesztője, illetve felelős kiadója, hogy egy-egy tiszteletpéldányt nyújtson át az ifjú íróknak, rajzolóknak. R. Mészáros Ida tanárnő bevezető köszöntője után Rózsavölgyi Rózsa olvasott fel részletet Mészáros László Örökségül című esszéjéből. Ezt követően Az én hazám társszerkesztője - tolmácsolva a könyv másik szerkesztője, Szőcs Géza üdvözletét is - szólt az ifjú szerzőkhöz. Hangsúlyozta: nagy örömére szolgál, hogy ilyen sok színvonalas munka érkezett Kecskemétről. Buzdította a diákokat, hogy mutassák meg minél több társuknak, olvastassák el velük írásaikat, és kérdezzék meg, mi az ő véleményük, álláspontjuk a hazáról, jelképeinkről, a hazaszeretetről.
-Aktív fiatalságra van szüksége nemzetünknek, amely ma válságban van, és csak az új generációk, tehát a mai fiatalok aktív közreműködésével lábalhat ki ebből a válságból. Legyenek hát aktívak, készüljenek a feladatra, hiszen valódi változás egy társadalomban, egy nemzet életében soha nem történhetett a fiatalok részvétele nélkül, és ez ezután is így lesz - mondta Mészáros László, majd átadott egy-egy könyvet Az én hazám ,, katonás" szerzőinek.
A Katona József Gimnázium tanuló közül Csavajda Ádám, Tréfás András, Csenki Nikolett, Diós Ádám, Mikulás Márton, Molnár Rebeka, Tormási Judit, Damásdi Dénes, Füzi Péter, Reiter Viktor és Varga Gergő írt esszét a kötetbe. Grafikáival szerepel az összeállításban Gyurkovics Zsófia, Kapás Dániel, Kara Dávid, Kovács Mátyás, Nyakó Balázs, Tóth Adrienn és Bujdosó Judit.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 541 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 02:04
. _ - AZ ÉN HAZÁM - HARMADIK ÉVEZRED SOROZAT - Jelenlegi ára: 2 541 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése