2012. január 9., hétfő

512 Mb DDR memória, pc2700 (1 modul) 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Az aukció tárgya a fent írt memória ld. képek. Működő gépből lett kiszedve. A termék használt (és alacsony ár) jellege miatt garancia, csere nincs! Csak postázom, személyes átvételre nincs mód!
Postadíj ajánlottan 380 Ft, gondosan becsomagolom természetesen.
Nézd meg egyéb termékeimet is, megéri : )
 
 
 
FONTOS INFORMÁCIÓ!
 Kérem, csak akkor licitáljon, ha az itt írtakkal ellentétben 100%-ban egyetért! Amennyiben bármi kérdése van, kérem, a licit megtétele előtt tegye fel, minden kérdésre válaszolok! Köszönöm!
1. Általános információk:
- minden eladó termék saját tulajdonom, és a lehető leggondosabban írtam le minden tulajdonságát. Eddigi, tényleges vásárlóim 100%-ban elégedettek voltak az ügyintézéssel és az eladott árukkal.  Ha csak külön nincs jelezve, vagy nem állapodunk meg előre másban az alábbiak az irányadók:
- telefonon nem vagyok elérhető, kérem, üzenetváltás / e-mail használatával kommunikáljunk
- használt termékek, garancia nélkül.  csere, visszaküldés stb. nem lehetséges.
- mivel rendkívül kevés szabadidővel rendelkezem, így általában postán küldök el minden eladott terméket, természetesen mindenféle csomagolási stb. költség nélkül (a postakölstég a vevőt terheli, és a küldemények "elkallódása" miatt csakis ajánlánlott küldeményként) kivéve, ha nagy értékű, vagy speciális termékről van szó, illetve, ha nem másban állapodtunk meg. lehetséges adásvételi helyek: Bp. Kelenföld vasútállomás (korlátozottan, este/reggel), vagy Bp. XI. ker. Bertalan Lajos utcai 47/49 villamosmegálló (napközben). Azonban ez egyeztetést igényel, nem lehetséges bármely nap.
- vásárlás esetén, közvetlen a vásárlás után fog kapni egy rendszer üzenetet, egy vásárlási értesítőt. kérem, győződjön meg, hogy e-mail rendszere nem tekinti ezt "spam"-nek. Ha nem kapná meg, kérem, emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mivel ez tartalmazza a fizetési információkat.
- a vásárlót kérem, hogy az árverés / vásárlást követően legkésőbb 5 naptári nappal vegye fel velem a kapcsolatot emailben / utalja át az automatikus értesítőben szereplő számlaszámra a megfelelő összeget. Amennyiben ez után,  e-mail megkeresésemre 5 naptári napon belül nem jelentkezik, negatív minősítéssel, és kizárással vagyok kénytelen ezt honorálni, valamint a terméket újra meghirdetem.
- bármely esetleges probléma esteén kérem szépen a kedves Vásárlót, hogy mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot emailben, lehetőségeimhez képest minden ésszerűt megteszek a probléma megoldása érdekében
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 09:40
. 512 Mb DDR memória, pc2700 (1 modul) 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése