2011. december 28., szerda

PULMORDIN kapszula 100db. - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

 
 
... vegye könnyedén!
Momordica grosvenorii kivonatot tartalmazó étrend - kiegészítő kapszula
 
Főbb hatásterületek: - Torokgyulladás, légúti megbetegedések, vírusos fertőzések. - Megszüntetheti a hosszú ideje tartó köhögést, segítheti a nyálka felszabadítását. - Időskori vérszegénység esetén, illetve székrekedéskor bélmozgás elősegítésére ajánlott. - Kalóriamentes, így cukorbetegek, fogyókúrázók használhatják cukor helyettesítésére. - A Momordica alkalmazható még gyulladások, akne-k, vérellátási zavarok esetén is.
*
Összetevők: Momordica grosvenorii kivonat.
 
A Momordica-ról:
 
 
A Momordica növénynemzetség fajai Ázsia, Kelet-Afrika és Dél-Amerika trópusi területein élnek. A Momordica grosvenorii illetve Siraitia grosvenorii vagy más néven "szerzetesek körtéje" varázslatos, erősen édes gyümölcs. Általában elmondható, hogy segítséget nyújthat a tüdő zavartalan működéséhet és a hosszú élet fenntartásához. Gazdag A- és C-vitaminban valamint vasban.
 
 
Kínában évezredek óta alkalmazzák, a tradicionális gyógyászatban szárazköhögésre, tüdő vérbőségre, illetve megfázás esetén. Fogyasztása eleinte főleg a kínai császárok kiváltsága volt.
 
 
 
A népi gyógyászatban a Momordica gyümölcsét leforrázzák és főzetet készítettek belőle.
Tudományos háttér: Egyre több tudós foglalkozik a gyümölcs hatóanyagainak szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak feltárásával. Tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású triterpén glikozidot (Mogrosides) tartlmaz.
Rákmegelőző hatásáról a Pure Applied Chemistry tudományos folyóirat (2002. 74. szám) közölt eredményt.
 
Egy japán állatkísérlet vizsgálta bizonyos természetes édesítők így például a Stevia illetve a Momordica hatását bőrrákos egerek vonatkozásában. A vizsgálat eredménye szerint a Momordica jelentős gátló hatást mutatott ki a kémiai rákkeltő anyagokkal szemben.
Egy másik, Kínai kutatás a közelmúltban bizonyította, hogy a Momordica kivonatának az áttétes tüdőrák aktivitását illetve a rákos sejtek növekedését gátló hatása van.
 
Állatkísérletek világítottak rá, hogy a Momordica hatékony lehet a cukorbetegség kezelésének kiegészítésének területén.
Előnyös tulajdonságok:
A Momordica csökkentheti a testzsírt illetve a triglicerid-szintet. A csökkenő testzsír kedvezően befolyásolja a tesztoszteron és az ösztrogén arányát, és jelentősen javítja az izmok növekedését is, a máj triglicerid-szintjének csökkenésével pedig a májfunkciót korrigálja, és megelőzheti a máj elzsírosodását. A gyümölcs édes ízét a húsában található mogrozidoknak köszönheti. Édesítőszerként akár főzéshez is alkalmazható, valamint fokozott szomjúság esetén ajánlatos gyümölcsből készített teát lehűlve fogyasztani. Cukorbetegek figyelmébe ajánljuk: - Inzulinszerű molekulákat tartalmaz, ezáltal segíthet kiüríteni a vérből a glükózt. - Erősíti az immunrendszert. - Az inzulinhoz hasonlóan elősegítheti a vázizomzat aminosav felvételét, valamint a sovány izomtömeg fenntartását és újjáépítését. - Mivel segíti a glükóz felhasználását szervezetben, helyreállítja a növekedési hormon termelődését a szervezetben - a tartósan magas inzulinszint ugyanis csökkenti annak termelődését. Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Bő vízzel lenyelni!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 


Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-15 03:42
. PULMORDIN kapszula 100db. - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése