2011. október 29., szombat

Akadályverseny - szabadság-projekt az iskolában - Jelenlegi ára: 1 145 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Akadályverseny - szabadság-projekt az iskolábanA könyv listaára: 1400 Ft. Leírás:
A Színház és Pedagógia sorozat hatodik kötete Horváth Kata szerkesztésében a Takács Gábor szakmai vezetésével működő Káva Kulturális Műhely drámatanárainak és a Krétakör színházi alkotóinak közös munkáját, az Akadályverseny című színházi-drámás programot mutatja be, illetve elemzi. A 14-16 éves korosztálynak szóló játék az iskolai viszonyokat, annak működését és ellentmondásait jeleníti meg. A szereplők egy fiktív iskolai történet keretében demonstrálják a szabadság, a vezetés, a tekintély, a (politikai) közösség, a kollektív és egyéni döntések, valamint a demokrácia kérdéseit. Mondani sem kell, mennyire aktuális problematikát rejt ez ma. A történet szerint a kiválasztott osztály egy sikeres pályázaton azt a lehetőséget nyeri, hogy az iskola egy központi falára képet festhet a szabadság témájában. A konfliktus abból adódik, hogy a projektet vezető két tanár teljesen másképp gondolkozik a feladatról. Egyikük az igazgató hibás lépései miatt elhagyni kényszerül az iskolát. A kiélezett helyzet következő lépésében a pályázat kiírója is visszavonja a támogatást. A 2009-2010 folyamán megvalósított programban kilenc fővárosi és három vidéki iskola vett részt, a kiválasztásnál figyelemmel arra, hogy egyházi iskolától a liberális szemléletűig, az összevont óriásintézménytől a kisiskoláig, a belvárositól a marginálisig, sőt a régi patinás intézettől a frissen induló középiskoláig a legkülönbözőbb munkaterepek szerepeljenek a merítésben. A kötetben három társadalomtudományi tanulmány (oktatás-, szervezet- és részvételi kutatás) mellett olvasható a négy lépcsős program foglalkozás-vázlata és a program kitalálóival, irányítóival készült két interjú is. A jegyzetekkel és a tanulmányfejezetek esetében bibliográfiával kiegészített munka az ezredfordulós iskolai környezet tekintetében rengeteg tanulságot hozott a felszínre, ezért beszerzése az iskolai könyvtárakon kívül széles körben ajánlott. ISBN: 978-963-236-329-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 145 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 01:25
. Akadályverseny - szabadság-projekt az iskolában - Jelenlegi ára: 1 145 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése