2011. június 6., hétfő

Fejős Éva: Cuba libre - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Cuba libreA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
A Hotel Bali főhősnője, Dóra itthon vezet szállodát, hiszen egykori szerelme, a plasztikai sebész Péter elvált a feleségétől miután ismét egymásra találtak, és Dóra már a közös gyermeküket várja. Sajnos sógornője, Kata nem igazán tud felhőtlenül örülni ennek, hiszen elhagyta a kedvese egy lombikbébi-program kellős közepén éppen igyekszik kilábalni a bánatból. Talán segíthet neki is az a váratlan utazás, amire barátnője, Zsuzsa kéri: kísérje el a 19 éves lányát Kubába, ahová a sikeres érettségi jutalmaként ketten szerettek volna elmenni, de Zsuzsának eltört a lába. Már a kislány születésénél is csak Katára támaszkodhatott, hiszen az apa a nagy szerelem után eltűnt. Visszatért a hazájába, talán Havannában él, de a lányát soha nem látta még. Dalma nem nagyon vágyik erre az utazásra, hiszen itthon is éppen elég baja van az emberekkel: nagyon eszes lány, de nehezen kommunikál. Jesus viszont, a magát 81 évesen is ifjúnak érző férfi, aki régóta Amerikában lakik, és éppen combnyaktörésből lábadozik, annyira vágyik vissza Kubába, hogy még egy santera, kubai boszorkány segítségét is igénybe veszi annak érdekében, hogy mielőbb járni és utazni tudjon. Addig is telefonon és emailben tartja a kapcsolatot unokájával, Aurelióval, aki Havannában salsát tanít azt a táncot, amely felszabadít, és amelyet csak felszabadultan lehet igazán átérezni. Vajon hogyan találkozik össze és változik meg ezeknek a teljesen különböző világból érkező embereknek a sorsa? Beteljesülhetnek-e álmaik, hatásos lesz-e a varázslat a santeria, meg maga Kuba. ISBN: 978-963-254-398-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 835 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 00:18
. Fejős Éva: Cuba libre - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése